hotline


Mi az Arbor DDoS védelem megközelítése?

Az Arbor már több mint egy évtizede védi a világ legnagyobb és nagy igényeket támasztó hálózatait a DDoS támadásoktól. Az Arbor erőteljesen hisz abban, hogy a legjobb módja a modern DDoS támadások elleni védekezésnek egy több-rétegű, célirányosan megépített DDoS mitigációs megoldás kiépítése.

Felhőben található védelemre lesz szüksége ahhoz, hogy megállítsa napjaink nagy volumenű támadásait, amelyek meghaladják a 300 GB/sec sávszélességet. Ezen felül szüksége lesz helyi telepítésű védelemre a rejtőzködő alkalmazás-rétegű támadások, valamint a már létező
állapotőrző infrastruktúra eszközök (pl. tűzfal, IPS és ADCk) elleni támadások ellen.

Csakis egy szorosan integrált, több-rétegű védelem képes megfelelő módon védeni a szervezetét a teljes spektrumú DDoS támadások ellen.

  • Arbor Networks Cloud (szorosan integrált, több-rétegű DDoS védelem)
  • Arbor Networks APS (helyi telepítésű)
  • Arbor Networks SP/TMS (nagy kapacitású helyi telepítésű megoldás nagy szervezetek<br /> számára)

DDoS támadások elleni termékek és megoldások

Az iparág legtöbbet bizonyított, legteljesebb DDoS támadások elleni védelmi termékeinek és szolgáltatásainak portfoliója.

A DDoS támadások mérete, gyakorisága és bonyolultsága is egyre nagyobb. Ön felkészült arra, hogy megállítsa őket mielőtt még kihatnának az üzleti folyamataira és azok elérhetőségére?

A vállalkozások még sosem kapcsolódtak és függtek ennyire a weboldalak és online
szolgáltatások elérhetőségétől.

Amikor az elérhetőség még sosem volt ennyire fontos, egy DDoS támadás sem volt még ennyire innovatív, dinamikus vagy fontos következményekkel járó. A biztonsági szakemberek számára nem okoz meglepetést, hogy a modern DDoS támadás egy kifinomultabb, skálázhatóbb és gyakoribb.

Szóval mi változott? A DDoS támadási eszközök és technikák reneszánszát láttuk, amelyek óriási innovációhoz vezettek. Az új eszközök miatt a belépési határvonal elmosódott, mivel ezek segítségével egy internetes kapcsolat és némi sértődöttség egy DDoS támadás indításához vezethet. Ez egy igazi játékot megváltoztató jelenség a fenyegetési környezet és annak tekintetében, hogy egy vállalkozás mennyire veszi magát a támadás potenciális célpontjának. Korábban csak bizonyos iparágakat érintett nagyobb valószínűséggel egy DDoS támadás; a pénzügyi, a játék és az e-kereskedelem szerepelt a toplistán. Napjainkban viszont már bármilyen vállalkozás, bármilyen okból kifolyólag, bármilyen valódi vagy vélt támadás vagy érintettség miatt célpontja lehet egy DDoS támadásnak.

A DDoS demokratizálódásán túl a támadási technikák és célpontok is fejlődtek. Napjainkban egy DDoS támadás valójában támadások sorozatát jelenti, amelyek nem csak a kapcsolat sávszélességét, hanem a már létező biztonsági infrastruktúra több eszközét is érinti. Ilyenek lehetnek például a tűzfalak/IPS eszközök, valamint olyan alkalmazások széles köre, amelyekben a vállalkozások megbíznak, mint a HTTP, a HTTPS, a VoIP, a DNS és az SMTP.

A DDoS támadások általában a következő három kategória közül az egyikbe tartoznak:

  • Volumetrikus DDoS támadások
  • TCP állapotot kimerítő DDoS támadások
  • Alkalmazás réteg elleni támadások

DDoS elleni védelem – Arbor Networks APS

Napjainkban nagyon sok DDoS elleni védelmi megoldás létezik a helyi telepítésű DDoS elleni kárcsökkentéshez. Ezek közül csak egy rendelkezik a világ legszélesebb körében telepített DDoS kárcsökkentési technológiájávaájával. Az APS helyi telepítésű DDoS elleni védelmet nyújt a rendelkezésre állást fenyegető támadások ellen, mint amilyen az alkalmazás réteg elleni DDoS támadások is, mielőtt azok kihatnának az Ön hálózatának és szolgáltatásainak elérhetőségére.


Erőteljes DDoS elleni védelem egyszerűen

Az Arbor Networks APS már bizonyított, helyi telepítésű DDoS elleni védelmet kínál a világ legkritikusabb nagyvállalati és kormányzati hálózatainak számára. Integrált DDoS észlelési és kárcsökkentési képességek, valamint az ASERT által szállított automatikus biztonsági frissítések által megerősítve az APS DDoS kárcsökkentést biztosít mind az ismert, mind az újonnan felbukkanó elérhetőségi fenyegetések ellen, így az Ön szervezete képes lesz fenntartani az üzlet folytonosságát – bármilyen körülmények között.


Jellemzők és előnyök

Testreszabható DDoS elleni védelem azonnal DDoS kárcsökkentéssel

Proaktív DDoS észlelés és kárcsökkentés

Virtuális környezetek támogatása

DDoS kárcsökkentési ellenintézkedések teljes csomagja

Testreszabható DDoS elleni védelem azonnal DDoS kárcsökkentéssel

Könnyű telepíteni, konfigurálni és használni, így az APS azonnali DDoS elleni védelmet nyújt az alkalmazás réteg elleni DDoS támadások ellen, amelyek a szolgáltatás és az alkalmazás elérhetőségét fenyegetik. Ezen felül elemzi a támadásokat és testreszabható DDoS kárcsökkentési javaslatokat is biztosít.

Proaktív DDoS észlelés és kárcsökkentés

Az APS automatizálja a DDoS észlelést és a DDoS kárcsökkentést, még mielőtt az a szolgáltatás teljesítményére kihatással lenne. Kevés vagy semmilyen felhasználói beavatkozásra nincs szükség, ezáltal csökken az Ön biztonsági csapatára nehezedő nyomás.

Virtuális környezetek támogatása

Használja ki egy virtuális környezet előnyeit, hogy gyorsan beállíthassa a DDoS észlelést és kárcsökkentést. A vAPS az APS céleszköz egy virtuális változata, amely támogatja a VMwaret és a KVM hypervisorokat.

DDoS kárcsökkentési ellenintézkedések teljes csomagja

Az APS olyan fejlett anti DDoS védelmi megoldásokat vagy ellenintézkedéseket tartalmaz, amelyek már hatékonynak bizonyultak a világ legnagyobb és legbonyolultabb hálózati környezeteiben. Ezek az ellenintézkedések az ASERT által kifejlesztett csomag-alapú védelmi megoldások egy szettjét tartalmazzák, amelyek semlegesítik a globális botnet fenyegetések legnagyobb részét.


Automatizált fenyegetés frissítések

Integrált helyi telepítésű és felhő-alapú DDoS védelem

Valósidejű DDoS kárcsökkentési jelentések és forensics

Beépített SSL vizsgálat a titkosított forgalom blokkolásához

Automatizált fenyegetés frissítések

Az Arbor valósidejű rálátással rendelkezik a világ internetes forgalmának több, mint 120 Tbps sávszélességére. Ez a páratlan rálátás lehetővé teszi az ASERT számára, hogy azonnali, automatikus biztonsági frissítéseket fejlesszen ki az APS számára, így az Ön vállalkozása egy lépéssel az újonnan felbukkanó, rosszindulatú fenyegetések előtt fog járni.

Integrált helyi telepítésű és felhő-alapú DDoS védelem

A hálózati leállás egy vezető oka az, hogy egy DDoS védelmet nyújtó felhő-alapú szolgáltató milyen gyorsan képes reagálni és tud elkezdeni egy DDoS kárcsökkentést, amikor a támadások már túl nagyon egy nagyvállalat helyi telepítésű megoldása számára. A Cloud Signaling segítségével az Arbor akár 5 másodpercre csökkenti le a kárcsökkentés idejét. Egy felhő jelzést előre be lehet állítani és automatikusan beindítja a DDoS kárcsökkentést, amikor a hivatkozások elérnek egy bizonyos telítettségi pontot vagy akár mindezt el lehet végezni manuálisan is. Ez a szoros integráció a legjobb módja a DDoS védelem nyújtásának és biztosítja a kritikus fontosságú hálózati erőforrások elérhetőségét is.

Valósidejű DDoS kárcsökkentési jelentések és forensics

Az APS alapos, valósidejű támadási jelentéseket generál, amelyeket könnyű megérteni, a DDoS kárcsökkentési forensics mellett, amely a blokkolt hosztokat, a támadás kiindulási országát és az előzmények trendjeit részletezi.

Beépített SSL vizsgálat a titkosított forgalom blokkolásához

Ahogy az internet fejlődik és egyre inkább az SSL titkosításra alapoz, a DDoS támadások szintén fejlődnek és titkosítják a rosszindulatú forgalmat, hogy elkerüljék a DDoS elleni védelmi megoldásokat. Az APS már magában foglal egy opcionális SSL gyorsító kártyát is azért, hogy egy integrált, “egy-céleszközben a DDoS védelmi megoldás”t kínáljon a DDoS fenyegetések titkosított forgalmának vizsgálatához. Tapasztalja meg a DDoS kárcsökkentést valósidőben, ahogy a normális forgalom megszakítás nélkül halad át – mindezt anélkül, hogy kikényszerítené a változásokat a már létező hálózatra és alkalmazás infrastruktúrára.


Befelé irányuló reputáció-alapú DDoS védelem

Fejlett fenyegetések elleni védelem (APT-Advanced Threat Protection)

Managed Arbor Networks (mAPS) Service

Befelé irányuló reputáció-alapú DDoS védelem

Az APS már tartalmaz az ASERT reputáció-alapú kutatási és az ATLAS globális fenyegetési információi által támogatott kiterjesztett DDoS kárcsökkentési képességeket. Az alapos elemzés kiterjeszti a különböző elérhetőséget veszélyeztető támadások DDoS észlelésének és DDoS kárcsökkentésének széles látókörét, a már ismert DDoS támadásokban résztvevő forgalom forrása alapján.

Fejlett fenyegetések elleni védelem (APT-Advanced Threat Protection)

A szervezeteknek szüksége van egy olyan módszerre, amely megállítja a fenyegetések kommunikációját azért, hogy megvédje a belső rendszereket a kompromittálódástól. Az APS most már az ATLAS globális fenyegetési információinak és az ASERT reputáció-alapú kutatási információinak támogatását élvezi, így blokkolva mind a bejövő, mind a kimenő fenyegetéseket tartomány és IP reputáción keresztül.

Managed Arbor Networks (mAPS) Service

Az Arbor Networks APS az iparág vezető helyi telepítésű DDoS védelmi terméke. A mAPS szolgáltatás segítségével Ön az Arbor Networks iparágvezető szakértelmére támaszkodva menedzselheti a saját helyi telepítésű APS eszközét és optimalizálhatja a DDoS védelmét.