hotline

FireEye HX sorozat – Végpont védelem

A szervezetek a fenyegetések megakadályozása céljából dollármilliókat költenek a biztonsági infrastruktúrákra és csapatokra. Ezen befektetések ellenére az eltökélt támadók még mindig képesek veszélyeztetni a jól-védett szervezeteket, hogy ellopják szellemi tulajdonukat, eltulajdonítsák ügyfél adatbázisaikat vagy pénzügyi eszközeiket.

A FireEye HX sorozat egy olyan fenyegetést megelőző platform, amely segíti a végpontokon bekövetkező potenciális biztonsági incidensekről történő sokkal gyorsabb és pontosabb döntéseket. A HX sorozat összeköti a pontokat a hálózati aktivitás és a végponti aktivitás között, növelve a megközelítést és csökkentve a megjavítási időt egy biztonsági incidens esetén.

A végponti fenyegetést megelőző platform más FireEye platformokkal együttműködik, hogy integrálja a hálózati és a végponti biztonságot. A HX platform felhasználja és hasznosítja más FireEye platform (NX, EX, FX, AX) által generált veszélyeztetési indikátorokat, ezáltal gyorsan igazolhatja, ha egy veszélyeztetés kihatott a végpontra. Az összes számítógép folyamatos monitorozásával a HX sorozat kiterjeszti a hálózati riasztásokat azáltal, hogy megtalálja a végpontokon megegyező tevékenységet.

Miután egy incidenst igazoltak a végponton, a HX sorozat azonnal megfékezi a veszélyeztetett végpontokat és megszakítja a folyamatban levő támadásokat, miközben továbbra is lehetővé teszi a hozzáférést az informatikai biztonsági szakértéshez (forensic).

Ezen felül a mobil eszközök széleskörű használatának kezeléséhez az Agent Anywhere technológia lehetővé teszi a FireEye HX számára, hogy a nagyvállalati hálózaton kívül található végpontokat is monitorozza. Ez segít abban, hogy a fenyegetés érvényesítésének és megfékezésének szabálya egyaránt vonatkozzon úgy a nagyvállalati hálózaton belüli, mint kívüli eszközökre.


az innovatív Agent Anywhere technológia eléri a nagyvállalati hálózaton kívüli és a NAT mögötti végpontokat.

A veszélyezetett eszközök kizárása, kordában tartása egyetlen egérkattintással

Az összes végpont gyors vizsgálata: mindössze néhány perc alatt gépek százezreit képes megvizsgálni.

Fenyegetések észlelése robosztus fenyegetési felderítés használatával


Legfőbb jellemzők:
  • Integrált hálózati és végponti védelem: kikényszeríti és elemzi a hálózati riasztásokat azáltal, hogy megtalálja a megegyező tevékenységeket a különböző végpontokon.
  • Érje el a végpontokat bárhonnan: az innovatív Agent Anywhere technológia eléri a nagyvállalati hálózaton kívüli és a NAT mögötti végpontokat.
  • Fenyegetések észlelése robosztus fenyegetési felderítés használatával: használja a FireEye-tól származó fenyegetési felderítési adatokat, hogy megtalálja az IT környezetében található fejlett fenyegetéseket, célzott támadásokat.
  • A veszélyezetett eszközök kizárása, kordában tartása egyetlen egérkattintással, amellyel izolálja a veszélyeztetett/megfertőzött eszközöket, valamint megakadályozza a támadók rendszerhez való hozzáférését, miközben továbbra is lehetővé teszi a távoli vizsgálatot.
  • Az összes végpont gyors vizsgálata: mindössze néhány perc alatt gépek százezreit képes megvizsgálni.