hotline


Valós idejű védelem

Nagyvállalatok és kormányzatok számára is!

Egyedi gyártású, virtuális gép-alapú biztonsági platform

Védelem kibertámadások új generációja ellen

A FireEye egy olyan egyedi gyártású, virtuális gép-alapú biztonsági platformot talált fel, amely valós idejű védelmet biztosít a nagyvállalatok és kormányzatok számára a világ minden táján, a kibertámadások új generációja ellen. Ezek a nagyon kifinomult kibertámadások könnyedén kikerülik az olyan hagyományos szignatúra-alapú védelmeket, mint az új generációs tűzfalak, az IPS rendszerek, az antivírus – és az átjáró védelmi megoldások.


Több mint 1900 ügyfél

Több mint 60 országban

A Fortune 500-as listáról 130-nál is több ügyfél

A FireEye Threat Prevention Platform szignatúrák használata nélkül biztosít valós idejű, dinamikus fenyegetés-elleni védelmet, ezzel is védve a szervezeteket az elsődleges fenyegetési vektorokon és a támadási életciklus különböző állomásain keresztül. A FireEye platform alapja, központja egy dinamikus fenyegetési felderítéssel kiegészített virtuális végrehajtó motor a kibertámadások valós idejű azonosításához és blokkolásához. A FireEye 1,900-nál is több ügyféllel rendelkezik több mint 60 országban, beleértve a Fortune 500-as listáról 130-nál is több ügyfelet.

Cégünk nem hivatalos disztribútora, sem importőre a magyar piacon a FireEye cégnek.
A budapesti székhelyű TMSI Kft (1068 Budapest, Benczúr u. 43.I.1, Telefon: (1) 321-0363, info@tmsi.hu), hivatalosan szerződött viszonteladó partnere az amerikai FireEye cégnek, így a hazai vállalkozások nálunk tudják megvásárolni a FireEye termékeit, amelyhez korlátozott email-es és telefonos támogatást nyújtunk.

FireEye: a WannaCry Ransomware kampányról

Amint azt Önök is tudják és hallották, egy igen jelentős és veszélyes WannaCry ransomware hadjárat indult május 12-én, amely világszerte fertőzte a számítógépeket. A WannaCry (vagy WCry vagy WanaCryptor) kártevő egy önterjesztő…