hotline


A TMSI Kft. a Malwarebytes hivatalos magyar GOLD fokozatú viszonteladó partnere.

A Malwarebytes Corporation anti-malware szoftver megoldást nyújt végfelhasználóknak, kisvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt, úgy az USA, mint nemzetközi téren is. Termékei közé tartozik a Malwarebytes Anti-Malware, amely egy saját észlelő motor felhasználásával távolítja el a számítógépekről a rosszindulatú fenyegetéseket. Vállalati termékeire jellemző többek között az Active Directory támogatása és egy központi konzolfelület használata, amely a rendszergazdák számára megkönnyíti a termék kezelését.

Saját észlelő motor

Active Directory támogatás

Központi konzolfelület

A Malwarebytes cég története 2004-re nyúlik vissza, amikor a még csak 14 éves későbbi alapító, Marcin Kleczynski megírja a termék egy korai verzióját. A évek során a kezdeti RogueRemover nevű kártevő-elleni megoldásuk lett a napjainkban nagyon sikeres Malwarebytes Anti-Malware termékek alapja.

2008-ban a cég neve hivatalosan is Malwarebytes lesz, központjukat a kaliforniai Szilícium-völgyben található San Joseban hozzák létre. Termékeik is végleges néven kerülnek forgalomba: az otthoni használatra és manuális keresésre készült ingyenes Malwarebytes Anti-Malware Free és a többek között rezidens védelemre is képes Malwarebytes Anti-Malware Pro.


Weboldal blokkoló képesség

Anti-exploit technológia

Végpont védelem

A Malwarebytes története:
  • 2008-ban megvásárolják a weboldalak feketelistázásával foglalkozó HPhosts nevű céget (napjainkban a termékeikben található weboldal blokkoló képesség is ennek az akvizíciónak köszönhető)
  • 2012-ben belépnek a vállalati szegmensbe is nagyvállalati termékeikkel
  • 2013-ban megvásárolnak egy korai-fázisban észlelő anti-exploit technológiával rendelkező vállalatot, ennek eredményeképpen megjelenik a termékeikben az ExploitShield védelem. Megjelennek az Android platformon is, valamint kiadnak egy USB-alapú, Malwarebytes TechBench névre hallgató megoldást az IT technikusok számára.
  • 2014-ben egy kockázati tőke alap 30 millió dolláros tőkeinjekciót hajt végre. Kiadják az Anti-Malware 2.0 verzióját, és a Malwarebytes Anti-Exploit terméket.
  • 2015 decemberében a TMSI Kft. a Malwarebytes hazai viszonteladójává válik, így már akár ön is vásárolhat közvetlenül magyar Malwarebytes viszonteladó partnertől.Cégünk a nálunk vásárolt Malwarebytes termékekre magyar nyelvű Malwarebytes telefonos technikai támogatást nyújt (Ennek részleteiről érdeklődjön nálunk!)

Cégünk nem hivatalos disztribútora, sem importőre a magyar piacon a Malwarebytes cégnek. A budapesti székhelyű TMSI Kft (1068 Budapest, Benczúr u. 43.I.1, Telefon: (1) 321-0363, info@tmsi.hu), hivatalosan szerződött GOLD fokozatú viszonteladó partnere az európai gyökerekkel rendelkező amerikai cégnek, így a hazai vállalkozások (5 végpont és afölött) nálunk meg tudják vásárolni a fenti díjnyertes terméket, amelyhez korlátozott email-es és telefonos támogatást nyújtunk.