hotline

Malwarebytes Business

Védje vállalkozását

A 2004-ben alapított Malwarebytes üzleti termékei komoly kártevők elleni észlelést és kármentesítést biztosítanak a vállalkozásának, hogy túlélhessenek napjaink fenyegetési környezetében. Az egyedülálló és erőteljes Malwarebytes üzleti termékek a szakértők által javasolt több-rétegű védelmet kínálják.

Anti-Malware for Business

Alapvető végponti kártevők elleni védelem nagyvállalati környezet számára. Nulladik napi kártevők után keres és távolítja el azokat automatikusan, valósidőben.

Tudjon meg többet

Anti-Malware Remediation Tool

Specializált kártevő mentesítés a fertőzött végpontok számára. Egy központi helyről, a hálózaton keresztül távolról távolítja el a nulladik napi kártevőket.

Tudjon meg többet

Anti-Exploit for Business

Innovatív kihasználás (exploit) elleni védelem a nagyvállalati környezetek számára. Proaktívan blokkolja a kihasználásokat, mielőtt még azok programokat tudnának megfertőzni és kompromittálnák a végpontokat.

Tudjon meg többet

Endpoint Security

Erőteljes védelem, amely a Malwarebytes Anti-Malware for Business és a Malwarebytes Anti-Exploit for Business megoldásokat ötvözi egy költséghatékony csomagba.

Tudjon meg többet


A TMSI Kft. a Malwarebytes hivatalos hazai GOLD fokozatú viszonteladó partnere

A TMSI Kft. mint a hivatalos hazai Malwarebytes értékesítő a nálunk vásárolt Malwarebytes Anti Malware termékekre telefonos támogatást nyújt. (Ennek részleteiről érdeklődjön nálunk!)

Cégünk nem hivatalos disztribútora, sem importőre a magyar piacon a Malwarebytes cégnek. A budapesti székhelyű TMSI Kft (1068 Budapest, Benczúr u. 43.I.1, Telefon: (1) 321-0363, info@tmsi.hu), hivatalosan szerződött GOLD fokozatú viszonteladó partnere az európai gyökerekkel rendelkező amerikai cégnek, így a hazai vállalkozások (5 végpont és afölött) nálunk meg tudják vásárolni a fenti díjnyertes terméket, amelyhez korlátozott email-es és telefonos támogatást nyújtunk.