hotline

Synchronized Encryption


Védje az adatokat mindenhol, automatikusan

A Sophos SafeGuard a tartalmat már annak létrehozásakor titkosítja. Mivel a titkosítás mindig él, ezért Ön élvezheti a problémamentes és folytonos biztonságos együttműködést. A Synchronized Encryption proaktívan védi az Ön adatait a felhasználó, az alkalmazás és az eszköz biztonsági integritásának folyamatos jóváhagyásával, mielőtt a titkosított adatokhoz engedné hozzáférni.

Full Disk Encryption – Teljes lemez titkosítás

Központilag menedzselt, teljes lemez titkosítást biztosít a Windows BitLocker és a Mac FileVault2 használatával, előnyt kovácsolva az operációs rendszerbe épített technológiákból. Menedzselje problémamentesen a kulcsokat és visszaállítási funkciókat a SafeGuard Management Center vagy a Sophos Central felületén keresztül.

File Encryption

Titkosítsa a fájlokat egyedileg. Akkor is titkosítottak maradnak, amikor egy megosztott mappába, eltávolítható USB kulcsra vagy a felhőbe mozgatja át azokat.


 

Automatikus és transzparens

Az információ, az adatok titkosítása, feloldása és hozzáférése a felhasználó számára automatikusan és transzparensen történik. Ezért az adatok biztosítésa nem akadályozza Önt a napi rendszeres munkavégzésében.

Csak a szokásos rutinmunka

Nyisson meg egy titkosított állományt, szerkessze, vagy ossza meg házon belül, ahogyan azt normális esetben is tenné bármilyen másik állománnyal.

Külső megosztás

A külső felekkel megosztani kívánt állományokhoz hozzon létre jelszavakat egy kattintással.


Megosztás platformokon és eszközökön keresztül

Titkosítson be egy állományt egy Mac gépen és nyissa meg Windows gépen. Nem probléma. Az összes eszközön nagyszerűen működik.


Előzze meg az adatok elvesztését

Védje adatait intelligensen a lopás, a hackelő kártevők és a véletlenszerű adatvesztés ellen. Automatikusan titkosítja az Ön tartalmait és a tartalom akkor is titkosított marad, ha azt megosztják vagy feltöltik egy felhő-alapú, fájl-megosztó rendszerbe.

Valósidejű védelem

A SafeGuard szinkronizált titkosítást kínál a Sophos Endpoint Protection és a Sophos Mobile Control megoldásokhoz kapcsolódással. A SafeGuard helyi ügynöke egy a végpont által kiadott biztonsági szívverésre (Security Heartbeat) hallgatva teszi lehetővé az automatizált, proaktív védelmet.


Biztonságos tartalom megosztás és együttműködés

Mobil

A Sophos Mobile Control megoldással Ön az állományait biztonságban tudhatja a Windows, az iOS és az Android platformon keresztül.

Külső megosztás

Egy felhasználó mindössze egy kattintással tud létrehozni egy jelszóvédett állományt, amely biztonságosan becsomagolásra kerül egy HTML 5 virtuális széfben.

Felhő

Védje a tartalmat, miközben az átutazik és a felhőben van, egyazon időben. Ez lehetővé teszi a titkosított információk eszközökön keresztüli folyamatos és problémamentes hozzáférését.


Megfelelőség, jelentések és menedzsment

A Sophos egyszerűsített központi konzolja segít Önnek megfelelni az adatvédelmi szabályozásoknak és megelőzi az adatsértéseket és adatbetöréseket.

  • azonnali részletes jelentések és auditok
  • szerepkör-alapú menedzselés a különálló jogosultsági szinteknek
  • kettős vezetői hitelesítés a kritikus feladatokhoz
  • Tárolja, cserélje ki és állítsa vissza biztonságosan a kulcsokat eszközökön keresztül
  • Egy központi konzolból állítson be szabályzatokat csoportok és eszközök számára