hotline


A Sophos az IT biztonság és ellenőrzés területén a világ vezető cége. Termékei teljeskörű védelmet és ellenőrzést biztosítanak a vállalatok, az oktatási intézmények és a kormányzati szervek számára – legyen az ismert vagy ismeretlen rosszindulatú kód, kémprogram, behatolás, nemkívánatos alkalmazás, kéretlen levél vagy szabályrendszer megsértés. Emellett ügyfelei részére mindent átfogó hálózati hozzáférést ellenőrző (NAC) megoldást biztosít.


30 éves gyakorlat

100 millió felhasználó

150 ország

A megbízhatóságukról híres, könnyen kezelhető megoldásainak előnyeit a világ 150 országában több mint 100 millió felhasználó élvezi. A több mint 30 éves gyakorlattal és múlttal, valamint globális veszély-ellenőrző hálózattal rendelkező cég gyorsan tud reagálni az újonnan megjelenő veszélyekre. Ezáltal évről évre az iparágban a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettségi szintet éri el.


A nap 24 órájában

Az év 365 napján

Akár telefonon, akár e-mailen elérhető support

A SOPHOS termékek annyi különböző platformon (operációs rendszeren) futnak, hogy ilyen tekintetben a nagy és összetett hálózatokban gyakorlatilag az egyetlen működőképes megoldást jelentik igen sok cég számára.

A Sophos mérnökei, szakemberei a nap 24 órájában, az év 365 napján rendelkezésre állnak – akár telefonon, akár e-mailen elérhetőek – hogy a vírusokkal és a szoftverrel kapcsolatos technikai részleteket, információkat megoszthassák Önnel!


Proaktív védelem

Vírus, kémprogram, SPAM védelem

Rendszerének összes eleme védve lesz

Az egyre növekvő számú fenyegetésekkel szemben a SophosLabs – amely a Sophos magas biztonsági besorolású fenyegetéskutató központjainak globális hálózata- a nap 24 órájában analizál, és proaktívan védi a felhasználókat bármilyen új vírus, kémprogram vagy spam ellen, származási helyüktől függetlenül, az egész világra kiterjedően.

A SOPHOS képes az Ön rendszerének minden elemét megvédeni, az asztali – és a hordozható gépektől kezdve a különböző (file-, e-mail, stb.) kiszolgálókig egyaránt.

A Sophos világcég, amelynek központjai Oxfordban (Egyesült Királyság) és Bostonban (USA) találhatók meg.


Cégünk nem hivatalos disztribútora, sem importőre a magyar piacon a Sophos cégnek.
A budapesti székhelyű TMSI Kft (1068 Budapest, Benczúr u. 43.I.1, Telefon: (1) 321-0363, info@tmsi.hu), hivatalosan szerződött viszonteladó partnere az angliai Sophos cégnek, így a hazai vállalkozások nálunk meg tudják vásárolni a fenti díjnyertes terméket, amelyhez korlátozott email-es és telefonos támogatást nyújtunk.