hotline

Sophos Endpoint Protection

Széleskörű védelem a ransomware-ek, a rootkitek, a nulladik-napi exploitok, a rosszindulatú forgalom ellen.


Új-generációs védelem

A Sophos új megközelítést használ a teljeskörű védelemhez. A Sophos Endpoint a szinte az összes exploitban található számos technika és viselkedés beazonosításával és megelőzésével blokkolja a kártevőket és a fertőzéseket.

A Sophos Endpoint a kártevők elfogásához nem szignatúrákra hagyatkozik, ez pedig azt jelenti, hogy anélkül fogja el a nulladik-napi fenyegetéseket, hogy negatívan hatna ki az eszközének teljesítményére. Ezért Ön még azelőtt védelmet kap, hogy az exploit megérkezne.

A fenyegetési indikátorok korrelációjával a Sophos Endpoint képes blokkolni a webes és alkalmazás exploitokat, a veszélyer URL-eket, a potenciálisan kéretlen alkalmazásokat (PUA) és a kártékony kódokat, így azok egyáltalán nem jutnak el a végpontokig.


A kártevők felfedése

A Sophos Endpoint az eszközön és a tűzfallal együtt működik, hogy észlelje és elkülönítse a kompromittált eszközöket. A Synchronized Security további összefüggéseket ad a hálózatból származó információk megadásával.

Viselkedés elemzése

Meghatározza a gyanús viselkedést, lehetővé téve a kártevők észlelését, különösen azokét, amelyeket a hagyományos megoldások elkerülésére terveztek.

Forgalom észlelése

Előre megszűri az összes HTTP forgalmat, nyomonköveti a gyanús forgalmat, ahogy a rosszindulatú forgalmat küldő folyamat fájl elérési útját is.

Integrált végpont és hálózat

Az Endpoint és a Network megoldások közötti azonnali és automatikus kommunikáció riasztja a feltételezett rendszert arró, hogy a tűzfal pontosan mit észlelt. Ez lehetővé teszi a végpont védelmi ügynöknek, hogy ezt az információt azonnal felhasználhassa a fenyegetés mögött található folyamat felfedezéséhez.


Viszlát kártevők!

Távolítsa el automatikusan az észlelt kártevőket vagy elkülöníti a kompromittált eszközöket, hogy megelőzze a károkozást.

Elkülönítés

Egy probléma orvoslásának része a karanténba helyezés, így az nem tud tovább terjedni és fertőzni. Amikor szükséges, egészen addig el lehet különíteni a kompromittált eszközöket, amíg biztosak nem leszünk abban, hogy biztonságosak.

Fenyegetés eltávolítása

Ha valami rosszindulatút találunk, akkor a Sophos megtalálja és eltávolítja. Mindezt egyszerűen és automatikusan.

Synchronized Security

A fenyegetések felfedezésének, nyomozásának és a fenyegetésekre reagálás automatizálásával a Synchronized Security forradalmasítja a fenyegetések észlelését. Az incidens reagálási idő exponenciálisan csökkent és a taktikai erőforrásokat át lehet fókuszálni a stratégiai elemzésre.


Teljeskörű ellenőrzés

Kényszerítse ki webes, alkalmazás, eszköz és adatszabályzatait könnyedén, köszönhetően a végponti ügynökön és a menedzsment konzolon belüli problémamentes integrációnak.

  • Web Control – Kategória-alapú webszűrés kikényszerítése a vállalati hálózaton belül és azon kívül
  • Application Control – Alkalmazások blokkolása mutass-és-kattints módszerrel, kategóriánkánt vagy név alapján
  • Device Control – Menedzselt hozzáférés a cserélhető médiákhoz és a mobil eszközökhöz
  • Data Control – Adatszivárgás megelőzése (DLP) előre elkészített vagy testreszabható szabályokkal

Kifinomult egyszerűség

Mint az Ön kedvenc okostelefonja vagy webes alkalmazása, a Sophos Endpoint Protection kifinomult funkcionalitást kínál egy egyszerű, intuitív felhasználói élménnyel párosítva.

  • Gyors és könnyű kitelepítés a felhőből vagy helyi telepítéssel
  • Az alapértelmezett szabályzatokat a védelem, a használhatóság és a teljesítmény kiegyensúlyozására állították be
  • Külső forgalmazók más végponti biztonsági termékeinek automatikus eltávolítása
  • Az olyan fejlett képességek, mint a HIPS és az eszköz ellenőrzés mutass-és-kattints beállítása vált lehetővé a SophosLabs-tól származó folyamatosan frissített adatokból

Rugalmas licenszelés és kitelepítés

Mindkét kitelepítési lehetőség kiemelkedő teljesítményt és védelmet biztosít és licenszelése felhasználónként, nem pedig eszközönként történik.

Sophos Central

A Sophos Central egy egyesített webes konzol olyan szabályzatokkal, amelyek a felhasználót eszközökön és platformokon keresztül is követik.

On-Premise (helyi telepítés)

A Sophos helyi telepítésű menedzsment platformja granuláris ellenőrzést ad szerepkör-alapú adminisztrációval és egy SQL-alapú jelentéskészítő felülettel.