hotline

Széleskörű biztonság a felhasználói és az adatai számára.

Védelem a munkaállomások, a laptopok, a mobil eszközök, az adatok, a web és akár az email számára – mindezt egy önálló licenszben.


Minden, amire szüksége lehet, egyetlen csomagban

Ha a Sophos vállalati csomagjait választja, többet kap a pénzéért.
A termékcsomagokat egyetlen vállalat tervezte és támogatja, amely a minél egyszerűbb védelemre fókuszál.
Ez azt jelenti, hogy a termékeket egyszerű használni, és olyan jól kiegészítik egymást, hogy
együtt hatékonyabban működnek, mint külön-külön. Önnek ez kevesebb munkát jelent jobb
védelemmel és szakértői támogatással.


Új-generációs végfelhasználói védelem (Next-Generation Enduser Protection, azaz NGEUP)

Az NGEUP a Sophos innovatív végponti, mobil és titkosítási technológiáinak ötvözete, amely jobb védelmet és egyszerűbb menedzselhetőséget biztosít. A végpontba épített rosszindulatú forgalom észleléstől a felhasználókat eszközökön és platformokon keresztül követő felhő-menedzselt szabályzatokig, a Sophos újradefiniálja a széleskörű végfelhasználói biztonság fogalmát. Ahogy a Sophos folyamatosan fejleszt és újít, Ön profitálni fog, mivel egyre könnyebb lesz kifinomult védelmet biztosítani az Ön felhasználói és adatai számára.


Zárja le az összes végpontot

Tartsa Windows, Mac és Linux rendszereit biztonságban a kártevőktől, a lopástól, a célzott támadásoktól és a véletlenszerű adatvesztéstől.

  • Új-generációs végponti védelem, amelyben antivírus, HIPS, webbiztonság, rosszindulatú forgalom észlelés és egyéb modulok is tartoznak
  • Megelőzi a fertőzést, észleli a kompromittált rendszereket és orvosolja a fenyegetéseket a SophosLabs-tól származó valósidejű fenyegetési információk segítségével
  • Web, alkalmazás, eszköz és adat ellenőrzés a végponton belüli széleskörű szabályzat kikényszerítésért
  • Villámgyors működés, még régebbi/öreg rendszereken is

Tartsa ellenőrzés alatt mobil eszközeit

A Mobile Control könnyű menedzselhetőséget biztosít az összes okostelefonja és táblagépe számára. Telepítse akár vállalati eszközként vagy dolgozói hozzák be saját eszközeiket (BYOD), a Sophos EMM megoldása lekezeli őket a kezdeti beállítástól és felvételtől az eszköz eltávolításáig bezárólag. A saját teljesen web-alapú konzolfelület pedig lehetővé teszi bármilyen helyről és bármilyen eszközön az adminisztrációt.

  • Menedzselheti és ellenőrizheti az iOS, az Android, a Windows Phone, a Windows Mobile rendszerű eszközöket
  • Beállíthatja az eszköz szabályzatokat és kitelepítheti azokat az éteren keresztül (OTA)
  • Beépített biztonsági képességek, mint a jelkódok és eszköz titkosítás kikényszerítése
  • Teljeskörű elvesztés és lopás elleni védelem az ellopott vagy elvesztett eszközök számára

Menedzselje a teljes lemeztitkosítást Windowson és Macen

Védje adatait, egyszerűsítse a menedzsmentet és álljon készen egy auditra a SafeGuard lemeztitkosítással. Telepítse a Sophos nagyvállalati szintű titkosítását, mely Windows alatt a beépített BitLocker titkosítást használja, míg OS X alatt a FileVault 2-t. Zökkenőmentesen menedzselheti a kulcsokat és a visszaállító funkciókat egyetlen központi kezelőfelületről, amely az elveszett kulcsok távoli visszanyerését is lehetővé teszi, vészhelyzet esetén.


Email titkosítás, adatvesztés megakadályozás és a spamek blokkolása

Megállítja a bejövő kártevőket és védi a bizalmas adatokat az átjárón vagy a Microsoft
Exchange szervereken. A Sophos szoftvere gyorsan és hatékonyan véd az olyan bejövő veszélyektől, mint a spam, az adathalász kísérletek, a kémprogramok és a kártevők. Védje az érzékeny adatokat
automatikus email titkosítással és előre beállított DLP Protect definíciókkal, így jelentősen
csökkentheti az adatvesztés kockázatát. Az egyszerű varázslókkal minden bonyolultság
nélkül a kezében tarthatja a felügyeletet.


Felügyelje a webes adatforgalmat és blokkolja a legújabb kártevőket

Válassza a legfejlettebb webes kártevők elleni védelmet, mely a végpontokon és az átjárón is szűri az adatokat. A Sophos nagy teljesítményű webes vírusirtó motorja valós időben vizsgálja a webes adatforgalmat. A valósidejű ismertségen alapuló szűrő véd az újonnan megfertőzött weboldalaktól, amint azok felkerülnek az internetre.
A testreszabható webes szűréssel oldalak milliárdjai között tehet rendet, 56 kategóriában, így biztonságos házirendek készíthetők a webes böngészéshez. Ha a felhasználók elhagyják az irodát, akkor is teljes védettséget élvezhetnek a weben, VPN vagy a forgalom átirányítása nélkül is.