hotline

Sophos Mobile Control

Biztonság, termelékenység, egyszerűség

EMM a vállalkozások számára, amelyek a mobil eszközök biztosításának és menedzselésének kihívásaival küzdenek.

A Sophos Mobile Control 7.1 bemutatkozik

A Sophos EMM (Enterprise Mobility Management) platformja most egy még jobb megoldás azon vállalkozások számára, amelyek kevesebb időt és energiát szeretnének a mobil eszközök biztosítására és menedzselésére fordítani. A Sophos Mobile Control 7.1 a Windows 10 rendszerű számítógépek kezelésén kívül már támogatja az iOS 11 és az Android 8.0 Oreo mobil operációs rendszereke is, továbbfejlesztett konténereket és sok más egyéb újdonságot tartalmaz.


Mobil termelékenység a Sophos Security segítségével

Az Ön felhasználói egyre többször férnek hozzá vállalati adatokhoz a saját mobil eszközeikről. Azonban mindez menedzselési és biztonsági kihívásokat jelent. A Sophos Mobile Control lehetővé teszi az Ön számára, hogy felhasználóinak termelékenysége ne csökkenjen, miközben minimális IT ráfordítással biztosítja az összes különféle mobil eszközt.


Sophos Mobile Control adatlapja

Biztosítsa a mobil eszközöket
Könnyedén

Építsen és kényszerítsen ki mobil eszköz biztonsági szabályzatokat és monitorozza az eszközök egészségi állapotát. Az automatikus helyreállítás biztosítja, hogy az Ön eszközei és vállalati adatai pedig biztonságban maradnak.

Sophos Mobile Security adatlapja

Védje a mobilon található adatokat
Egyszerűen

Válassza külön a mobil eszközökön található vállalati és személyes adatokat konténerekkel. Titkosítsa a mobil eszközön található összes adatát anélkül, hogy felhasználóit lelassítaná.


Egyszerű konténerek – erős biztonság

Email konténer

A Sophos Secure Email segít az IT csoportnak gondoskodni a biztonságos vállalati emailezésről.

 • Egy biztonságos konténerizált megoldást biztosít az emailek, a naptár és a címjegyzék számára
 • Szétválasztja a vállalati emaileket és a hozzájuk kapcsolódó naptárakat és címjegyzékeket az eszközön található más email fiókoktól/rendszerektől
 • További jelszó védelem a céges email számára
 • Elérhető Android és iOS rendszereken

Tartalom konténer

A Sophos Secure Workspace lehetővé teszi dolgozói számára, hogy hozzáférjenek a mobil eszközeiken található munkájukhoz szükséges fájlokhoz.

 • Küldje ki felhasználóinak a fontos dokumentumokat
 • Szerkesszen vagy vegyen fel dokumentumokat, jegyzeteljen PDF-be vagy töltsön ki formanyomtatványokat és tegye egyszerűbbé a csoportmunkát a nagyvállalaton keresztül, mobil eszközök használatával
 • Ellenőrizze a hozzáféréseket és a közzétételi jogokat a különböző felhő tárhely szolgáltatók, mint a Dropbox, a Google Drive, a Microsoft OneDrive, a Box, az Egnyte és a WebDAV megoldások esetében
 • Titkosítsa könnyedén a fontos állományokat a SafeGuard fájl titkosítás segítségével, így az Ön dokumentumai és adatai biztonságban maradnak

Natív OS konténer

Maximalizálja befektetéseit az OS platformokba a biztonságos vállalati email hozzáféréssel. A Sophos támogatja a:

 • Samsung Knox technológiáját
 • iOS menedzselt beállításait

Vállalati böngésző

A Sophos Corporate Browser segíti az IT csapatot, hogy biztonságos böngészést tudjon biztosítani a vállalati weboldalakhoz.

 • Küldje ki felhasználóinak a legtöbbet használt vállalattal kapcsolatos weboldalt biztonságos hozzáférésre
 • Az IT tud biztonsági böngészési hozzáférést adni a legtöbbet használt vállalati oldalakhoz
 • Egyszerűsíti az SSO-t (Single Sign-On) a vállalati intranet oldalakhoz és más gyakran használt weboldalhoz
 • Tiltsa le vagy engedélyezze a “jelszó elmentését”, hogy csökkentse a kockázatot a fontos vállalati oldalak esetében

Bizonyított vezetés a mobil kártevők elleni harcban

A Sophos Mobile Security alkalmazást időről-időre elismerik az iparági vezetők az általa nyújtott képességek és teljesítmény miatt, amelyekre napjaink aktív mobil használóinak szüksége van. Az alkalmazás védelmet nyújt a kártékony alkalmazások, a rosszindulatú weboldalak és PUA-k jelentette fenyegetések ellen. Ezen felül segíti a felhasználókat abban, hogy sokkal biztonság tudatosabbak legyenek, a Privacy Advisor és Security Advisor képességein keresztül.