hotline

Sophos XG tűzfal

A következő dolog az új-generációs termékek között:  a tűzfal teljesítmény, biztonság és ellenőrzés


Napjaink vállalkozásaira optimalizálva

A Sophos XG tűzfal a legteljesebb tűzfal teljesítményt, biztonságot és ellenőrzést nyújtja.

Fastpath packet optimalizációs technológia egészen 140 Gbps átviteli sebességig

Forradalmi Security Heartbeat a továbbfejlesztett ATP (Advanced Threat Protection) védelemért és reagálásért

Szabadalmaztatott Layer-8-as felhasználói azonosítás ellenőrzés és betekintés

Az egyesített App, Web, QoS és IPS Szabályzatok egyszerűsítik a menedzselhetőséget


Security Heartbeat

A fejlett támadások sokkal összehangoltabbak, mint valaha. Most az Ön védelmén a sor. A Sophos forradalmi Security Heartbeat technológiája lehetővé teszi, hogy az Ön végpont védelme és tűzfala tudjon egymással beszélgetni. Ez egy egyszerű, de mégis hatásos ötlet, amellyel Ön jobb védelmet kap a fejlett fenyegetések ellen és kevesebb időt kell az incidensekre reagálással töltenie. Annyira egyszerű, hogy csodálkozni fog, miért nem csinálta ezt még senki korábban.

Találja meg gyorsabban a fenyegetéseket

Az olyan fejlett fenyegetési indikátorok, mint a gyanús hálózati forgalom, azonnal megosztásra kerül az új-generációs tűzfal és az új-generációs végpont között, hogy észleljék és megelőzzék a támadásokat.

A nyomozás egyszerűsítése

A kompromittált rendszerek aktív beazonosítása megosztja a végpontja és tűzfala között a számítógépek neveit, a felhasználókat és elérési utakat, ezért Ön gyorsan tud reagálni.

Csökkentse a fenyegetések kihatásait

A tűzfal a kompromittált végpontokat automatikusan elkülöníti, miközben a végpont kilövi és eltávolítja a rosszindulatú szoftvert. Ezen felül IT időt és pénzt takarít meg az automatizált incidens kezelésen keresztül.

Új-generációs hálózati védelem

A Sophos teljesen új Sophos Firewall OS rendszere ötvözi az összes fejlett hálózati, védelmi, felhasználói és alkalmazás ellenőrzést, amelyekkel Ön biztonságban és megfelelőségben maradhat.

Egyesített felhasználó, alkalmazás és hálózat ellenőrzés

A Sophos újragondolta a szabályzatok kezelésének módját. A Sophos XG egy teljesen új egyesített szabályzat modelt kínál, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy az összes felhasználói, alkalmazás és hálózati szabályzatot egy önálló helyen láthassa és menedzselhesse.


Azonnal betekintés

A Sophos XG tűzfal egyedülálló betekintést nyújt a hálózatára, a felhasználókra és az alkalmazásokra a teljesen új vezérlő központján keresztül. Ön ezen felül gazdag jelentéseket is kap, valamint a lehetőségét annak, hogy a Sophos Firewall Manager és az iView modulokat hozzáadja a központosított menedzselhetőséghez és jelentésekhez több tűzfalon keresztül is.


Erőteljes menedzselhetőség és skálázhatóság

A Sophos XG tűzfal egyedülálló betekintést nyújt a hálózatára, a felhasználókra és az alkalmazásokra a teljesen új vezérlő központján keresztül. Ön ezen felül gazdag jelentéseket is kap, valamint a lehetőségét annak, hogy a Sophos Firewall Manager és az iView modulokat hozzáadja a központosított menedzselhetőséghez és jelentésekhez több tűzfalon keresztül is.

Sophos Firewall Manager központosított menedzselhetőség

Használja a Sophos Firewall Managert, hogy az összes tűzfalát egy önálló konzolból menedzselhesse és képes legyen kitolni, visszavonni, replikálni és automatizálni a szabályzatait tűzfalakon keresztül.

Sophos iView központosított jelentéskészítés

Konszolidált jelentésekkel és off-box tárhely menezselés segítségével teljes betekintést nyújt az egész tűzfal rendszerén keresztül a fontos napló adatokhoz.

Klaszterezés és redundancia

A klaszterezés és az aktív-passzív failover nagyvállalati-szintű skálázhatóságot és üzleti folytonosságot biztosít.

Rugalmas kitelepítési lehetőségek

Válasszon a különféle hardveres céleszköz modellek, virtuális környezetek széles palettájáról vagy akár telepítse fel magának saját Intel szerver hardveres platformjára.